3F Superligaen

Markant forstærkning: FCK-profil er klar til guldbrag

F.C. København kan glæde sig over, at deres hollandske backprofil, Kevin Diks, ikke rammer ind i en karantæne mod FC Midtjylland søndag.

FCK kan råde over Kevin Diks mod FCM
FC Københavns Kevin Diks mod AaB's Louka Prip i 3F Superliga-kampen mellem AaB og FC København på Aalborg Portland Park, søndag den 3. april 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Kevin Diks fik et gult kort i kampen mod AaB søndag aften, der i første omgang blev takseret til seks strafpoint, hvorfor han derfor ville misse guldkampen mod FC Midtjylland i Parken på søndag.

Men efter kampen i Aalborg, har F.C. København protesteret over dommen – og den sag har klubben så i dag fået medhold i.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det betyder ret beset, at Diks atter er disponibel mod FC Midtjylland, da han kun bliver takseret for fire strafpoint i forbindelse med det gule kort, i stedet for det højeste antal strafpoint, nemlig seks.

Svensk kollega om ny FCK’er: Han valgte den forkerte københavnerklub

Dermed må man gå ud fra, at hollænderen får en startplads på venstreback-positionen, hvor Victor Kristiansen er ude med en skade, mens Peter Ankersen øjensynligt spiller på Diks’ vante venstreback.

Løverne fra hovedstaden har en markant føring på seks point ned til ulvene fra FC Midtjylland på andenpladsen i 3F Superligaen, hvormed kampen på søndag i Parken kan gå hen og blive sæsondefinerende for FCK.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P