Champions League

Liverpool-keeper voldsomt imponeret over holdkammerat: Han har øjne i nakken

Liverpools brasilianske keeper storroser holdkammeraten Trent Alexander-Arnold.

Alisson er imponeret over Trent Alexander-Arnold i Liverpool efter sejren i Champions League over Benfica.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool viste klasseforskellen, da de tirsdag aften vandt med 1-3 ude mod Benfica i deres første indbyrdes kvartfinale-opgør i Champions League.

Især målet til 0-2 høster roser fra Alisson i Liverpool-målet, der virker til at være blæst bagover af holdkammeraten Trent Alexander-Arnold på højrebacken.

– Nogle gange ser det ud som om, at han har øjne i nakken. Han får bare bolden og sender den afsted. Den tværbold til Luis (Diaz, red.) var utrolig, og Luis’ beslutning om at give bolden til Sadio (Mané, red.) – det var et fantastisk mål, lyder det fra Alisson til Liverpools hjemmeside.

I situationen modtog Trent Alexander-Anorld bolden et par meter ovre på Benficas banehalvdel. I løbet af et splitsekund og to berøringer, fik han vendt rundt og sendt en høj og lang tværbold i dybden mod Luis Diaz, der havde taget et aggressivt løb gennem Benfica-bagkæden.

Afleveringen lå perfekt, og det var efterfølgende en smal sag for Luis Diaz, da han headede bolden på tværs af feltet til Sadio Mané, der med største lethed kunne bringe Liverpool i front med 0-2.

Tidligere ærkerival gjorde det onde ved Benfica i Liverpools pligtsejr

Der er da nok også noget om snakken når det kommer til Trent Alexander-Arnolds offensive kvaliteter. Selvom han ikke blev noteret for assisten til Liverpools 0-2-mål, så er han noteret for tre assists i seks Champions League-kampe denne sæson. Hjemme i Premier League er han noteret for hele 11 assists i 26 kampe fra positionen som højreback i denne sæson.

Liverpool og Benfica spiller returopgøret i Liverpool onsdag den 13. april.

Du kan se den omtalte aflevering fra Trent Alexander-Anorld og det efterfølgende mål i klippet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P