Burnley trak det længste strå mod Everton i underholdene PL-bundkamp

Burnley forværrede Everton-krisen, da de med en sen scoring sikrede sig alle tre point i bundbraget onsdag aften.

Burnley Everton Premier League

Onsdag aften var der udover kvartfinalerne i Champions League også et sandt bundopgør på programmet i Premier League.

Burnley tog hjemme på Turf Moor imod et kriseramt Everton-mandskab i et opgør, der bølgede frem og tilbage, men hvor hjemmeholdet i sidste ende på en sen scoring vandt kampen med 3-2.

Inden for de første 20 minutter skulle der falde hele to mål. Først kunne Nathan Collins bringe Burnley i front, da han scorede til 1-0 efter et godt slået hjørnespark.

Se alle PL-mål fra lørdag: Eriksen på tavlen, langskudsperler og forsvarskiks

Blot seks minutter senere kom der dog balance i regnskabet, da Richarlison omsatte et straffespark til mål og bragte Everton på 1-1.

I det 40. minut var Richarlison endnu engang på spil, da han efter en VAR-dom fra kampens dommer, Mike Dean, fik endnu en mulighed fra straffesparkspletten. Her var brasilianeren nok engang sikker og scorede uden problemer til 1-2.

I anden halvleg kom Burnley igen på scoringstavlen, da Jay Rodriguez i det 57. minut udlignede til 2-2 i det spændende bundopgør i Premier League.

I slutningen af kampen skulle comebacket dog blive fuldendt, da Maxwell Cornet i det 86. minut scorede det vitale mål til 3-2 for Burnley og forværrede den i forvejen slemme krise i Everton.

Legendarisk Premier League-dommer afslører: Han var den mest skræmmende manager

Selvom den resterende del af kampen var hektisk, og der var optræk til flere gode chancer for begge mandskaber, blev det Burnley, der i sidste ende kunne ånde lettet op med en 3-2 sejr.

Resultatet betyder samtidig, at Burnley rykker op på 18. pladsen i Premier League med kun et enkelt point op til Everton på 17. pladsen og overlevelse i den bedste engelske række.