Dansk Fodbold

DBU opruster kvindelandsholdet med to fuldtidsansættelser

Det sportslige setup på kvindelandsholdet bliver forbedret, da DBU har valgt at ansætte Assistenttræner Johanna Rasmussen og assistenttræner- og analytiker Kristian Mørch Rasmussen på fuld tid.

Danmarks kvindelandshold har fået to assistenttrænere ansat på fuldtid.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det danske kvindelandshold forbereder sig lige nu på de to kommende kvalifikationskampe mod Malta og Aserbajdsjan, hvor der skal spilles om at komme til VM 2023.

Forud for de to kvalifikationskampe, har DBU valgt at offentliggøre beslutningen om at ansætte både assisterende landstræner Johanna Rasmussen samt assistenttræner og analytiker Kristian Mørch Rasmussen. Det skriver DBU på sin hjemmeside.

Det er dog ikke Johanna Rasmussen og Kristian Mørch Rasmussen, der er glade for fuldtidsansættelserne – Fodbolddirektør Peter Møller er nemlig også begejstret.

– Med fuldtidsansættelsen af Johanna Rasmussen og Kristian Mørch styrker vi endnu engang det sportslige setup på Kvindelandsholdet. Både Johanna og Kristian har længe haft en stor andel i holdets succes og kommer begge til at bidrage yderligere i forberedelsesfasen op til og mellem landskampene.

– Vi skal jagte de sidste procenter og detaljer samt forberede os optimalt, så vi kan inspirere endnu flere piger til at spille fodbold og opfylde drømmen om at række ud efter pokalen, siger Peter Møller på DBU’s hjemmeside.

DBU fralægger sig alt ansvar: Det er Nadia Nadims eget valg

Kvindelandsholdet møder Malta på udebane fredag den 8. april klokken 18.00, inden man tager imod Aserbajdsjan hjemme på Viborg Stadion den 12. april klokken 18.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P