Premier League

Storsmilende Klopp: Liverpool tog kontakt til mig, da jeg sad på en kaffebar med familien i Lissabon

Jürgen Klopp fortæller i et interview, hvordan han endte med at få muligheden for at blive Liverpool-træner.

Liverpool FC tog i sin tid kontakt til Jürgen Klopp, da han var på ferie med familien i Portugal
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp ser tilbage på dengang i 2015, hvor Liverpool FC tog kontakt til ham og fortalte, at han var deres foretrukne manager på listen til at tage over i den røde del af Merseyside.

– Normalt husker jeg ikke mine ferieminder så godt, men lige denne her situation glemmer jeg aldrig. Jeg var sammen med familien på en kaffebar i Lissabon, da min agent pludselig er i røret. Jeg tænkte, ‘hvad vil han mon nu?’, forklarer Jürgen Klopp i et længere interview delt af Viasat.

Arsenal-legende: Disse spillere er fremtidens mænd

Agenten ville berette, at Liverpool havde udset sig tyskeren med det tandlægegodkendte smil, som den nye cheftræner for Merseyside-klubben, der i den grad hungrede efter et Premier League-trofæ.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Derfor var det en stor overraskelse, at det netop var den traditionsrige klub, der gerne ville have Klopp ansat. Noget, han næsten følte han sagde ja til, førend han nåede at tænke det helt igennem, mens han sad og drak kaffe på sin ferie med familien i Portugals hovedstad, Lissabon.

– Jeg kiggede på mine børn og tænkte, det er jo allerede besluttet, allerede før vi har forhandlet. Jeg havde slet ikke forventet at Liverpool ville tage kontakt til mig på det tidspunkt (på en ferie i Lissabon i 2015, red.), men jeg blev meget glad, slutter han.

Nyrige Newcastle vil på rov i Premier League-klub

Du kan se hele interviewet med Klopp øverst i artiklen.

Den karismatiske cheftræner har tidligere stået i spidsen for Borussia Dortmund i syv sæsoner og Mainz 05 ditto.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P