3F Superligaen

Kent Nielsen om mesterskabsspillet: Vi går all-in!

Silkeborg IF's cheftræner, Kent Nielsen, forlanger, at hans oprykkermandskab gør en god figur i mesterskabetsspillet, som klubben er med i for første gang.

Kent Nielsen ser frem til en svær, men udfordrende kamp om top seks placeringerne
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF indtræder for første gang i Mesterskabsspillet i Superligaen, når de i morgen møder FC Midtjylland på udebanen i Herning.

Det er samtidigt første gang, at Kent Nielsen står i spidsen for et mandskab i den sjove ende af et slutspil.

FCM-profil efter Dreyer-comeback: Vil ikke være bænkevarmer

Her satser den rutinerede træner på, at gå benhårdt efter mest muligt succes, selvom konkurrencen er hård og Silkeborg ikke råder over et holdkort med de dyreste spillere.

Det fortæller han til klubbens egen hjemmeside søndag.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

 – Vi er afklarede med, at der er rigtig mange hold, der med deres spillertrupper individuelt har et rigtig højt niveau – også højere end vores – og det er også indiskutabelt, at de bruger væsentligt flere penge, end vi gør, nuancerer SIF-bossen, der dog er klar til at give den alt, hvad den kan trække for at slutte resultatmæssigt bedst af.

– Vi kommer til at gå all-in, og vi er der ikke for lærepenge – vi er der for at skaffe så mange point som muligt. Den skal have et ekstra nøk nu, fordi vi er oppe mod de absolut bedste hold herhjemme, og vi bliver max udfordrede, slutter den karismatiske cheftræner.

Tre mulige debutanter for karantæneramte AGF, når de møder overlevelsessultne VB

Du kan se kampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF på TV3 Sport og Viaplay med kampstart kl. 19:00, når silkeborgenserne skal forsøge at få revanche efter deres seneste nederlag til mesterskabskandidaterne.

Husk, du altid kan få det forkromede overblik over samtlige topkampe i vores TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P