Premier League

Henrykt Klopp om Liverpool-profil: Han er bedre end vi troede

Jürgen Klopp er mere end tilfreds med de kvaliteter Diogo Jota har vist for Liverpool, siden portugiserens ankomst til klubben.

Jürgen Klopp Diogo Jota Liverpool Premier League
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Diogo Jota var nok engang afgørende for Liverpool med sin scoring til 1-0 i lørdagens sejr over Watford.

Nyt førerhold: Liverpool stangede sig til tops

Med tre solide offensive spillere i form af Roberto Firmino, Sadio Mané og Mohamed Salah, tvivlede mange på, at Jota ville få en central rolle i Liverpool. Den 25-årige portugiser har dog modbevist kritikerne.

33 mål i 70 optrædener er det blevet til for den alsidige angriber, og det har endda overrasket klubbens manager, Jürgen Klopp, der hentede ham fra Wolves i 2020.

– Jeg har sagt det før, at i Wolves havde han en anden rolle, men han gjorde det så godt, at jeg tænkte ‘Ham vil vi have’. Siden han ankom, har han forbedret sig meget. Han er ved at blive en top verdensklasse angriber trin for trin, siger Jürgen Klopp til Liverpools hjemmeside og understreger.

– Han er faktisk den spiller vi troede han ville være – Og endda en smule bedre.

Storsmilende Klopp: Liverpool tog kontakt til mig, da jeg sad på en kaffebar med familien i Lissabon

Liverpool har i denne sæson gang i et fremragende liga-comeback, da de blot er et enkelt point bag Manchester City, der har set urørlige ud indtil for nylig.

Manchester City og Liverpool brager desuden sammen i næste weekend, når Etihad Stadium danner ramme om topbraget søndag den 10. april klokken 17:30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P