3F Superligaen

FCM-profil efter Dreyer-comeback: Vil ikke være bænkevarmer

Gustav Isaksen fortæller, at selvom han er glad for Anders Dreyers tilbagevenden til FC Midtjylland, vil han ikke miste sin startplads.

Gustav Isaksen er klar til at tage kampen op mod Anders Dreyer
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland hentede Anders Dreyer hjem fra russiske Rubin Kazan i håbet om, at kunne bide skeer med Superligaens førerhold fra F.C. København.

Men med ét ekstra offensivt kort til Bo Henriksens kortspil, må man forvente, at det kan få indflydelse på nogle af de normalt startende elleve.

Brøndby-profil om sin fortid: FCK mente ikke, jeg var god nok

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Her må særligt Gustav Isaksen tænke sit, da Dreyer spiller på den samme position. Men den unge spiller med akademifortid er klar til at smøre handskerne op, hvis Bo Henriksen ser bort fra ham.

– Nu må vi se på, hvad Bo ender med at hive op af ærmet. Jeg håber, at der kan blive plads til os begge på en eller anden måde. Hvis det ikke kan lade sig gøre, må jeg arbejde hårdt for at blive valgt, fortæller han ydmygt til bold.dk.

Ekspert tror ikke på SønderjyskE: De skal have samme pointsnit som FCM, hvis de vil overleve

Isaksen har nemlig ikke i sinde, at blive spist af med en plads ude på bænken, siger han videre:

– Jeg har ikke lyst til at sidde ude på bænken. Det er klart, at jeg ikke håber på, at jeg ender der. Men hvis jeg ender der, må jeg tage skeen i den anden hånd og arbejde endnu hårdere, slutter han optimistisk.

FC Midtjylland tager imod Silkeborg IF på MCH Arena i Superligaens mandagskamp. Den starter kl. 19:00 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P