Én kamp for ny klub – dobbelt så mange mål som i 46 kampe for Brøndby

Tobias Børkeeiet skulle kun bruge 90 minutter på banen for sin nye klub, Rosenborg, før han fordoblede sit scoringssnit i forhold til Brøndby-tiden.

Tobias Børkeeiet for sin gamle klub, Brøndby IF

Tobias Børkeeiet skiftede i vinter fra Brøndby IF til Rosenborg i Norge. Til aften fik han debut for den norske klub, hvor han kvitterede med to scoringer.

2-2 stod der på måltavlen efter 90 minutter mellem Rosenborg og Bodø/Glimt i første runde af Eliteserien i Norge. Den tidligere Brøndby-spiller skulle blot bruge 90 minutter på at score dobbelt så mange kasser, som han brugte hele to sæsoner på i Brøndby.

Allerede efter 16 minutter kom midtbanespilleren på tavlen for Rosenborg efter et oplæg af danske Victor Jensen. I anden halvleg vendte tingene, og Bodø/Glimt både udlignede og kom foran på to hurtige scoringer.

Børkeeiet kan skifte til Rosenborg – Se prisen her

Børkeeiet ville det dog anderledes og tog sagen i egen hånd, da han efter 75 minutter sendte et langskud afsted mod fjerneste hjørne, som havnede helt oppe i krogen.

Det blev ikke til flere scoringer I norge, hvor kampen endte 2-2 mellem Bodø/Glimt og Rosenborg.