3F Superligaen

David Nielsen varsler formationsskifte: Forsvarsspiller afprøvet på midtbanen

David Nielsen mangler hele fem midtbanespillere mod Vejle Boldklub i søndagens tidlige superligakamp, og derfor kan AGF meget vel ende med at stille noget uvant op på den centrale midtbane.

David Nielsen varsler formationsskifte, når AGF søndag møder Vejle Boldklub
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Med et hav af karantæner til AGF, følger en naturlig kabale i forhold til at få startformationen til at spille, når Vejle gæster Ceres Park kl. 14:00 søndag.

Til B.T. fortæller David Nielsen således, at et formationsskifte meget vel kan være under opsejling, eftersom Nicolai Poulsen, Albert Grønbæk, Mikael Anderson, Benjamin Hvidt, Jon Dagur Thorsteinsson og Zach Duncan alle er ude af truppen.

Tre mulige debutanter for karantæneramte AGF, når de møder overlevelsessultne VB

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Vi har prøvet lidt forskelligt i dag med Yann (Bisseck red.) på midtbanen, tre bagved og to angribere. Nu skal vi hjem og se video, og se hvad der ser bedst ud, lyder det fra David Nielsen, der samtidigt ligger op til et potentielt formationsskifte.

– Så det ligner en formationsændring, som det ser ud lige nu, afslutter den Skagen-fødte superligatræner.

David Nielsen før Vejle: Skal ud at give alt

AGF har 26 point efter 22 kampe og indtager derfor ottendepladsen med fire point op til Viborg FF, der fredag slog SønderjyskE, mens aarhusianerne har 10 point ned til Vejle på næstsidstepladsen.

Opgøret på Ceres Park mellem AGF og Vejle blæses igang kl. 14:00 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P