3F Superligaen

Brøndby-profil om sin fortid: FCK mente ikke, jeg var god nok

Anis Ben Slimane har udviklet sig til en vigtig fodboldspiller i Brøndby IF, men vejen hen til nøglerollen i dag har ikke været snorlige.

Anis Ben Slimane spiller både for Tunesiens landshold og Brøndby IF
Foto: Scanpix/Ritzau.

Den tunesiske landsholdsspiller og midtbanemotor for Brøndby IF, Anis Ben Slimane, har tidligere i karrieren været forbi ærkerivalerne fra F.C. København. Noget, han i dag fortryder.

Sådan lyder det i et interview med Discovery+, hvor Slimane sætter et par ord på sit ophold tilbage i ungdomsrækkerne.

– Min værste beslutning var nok at tage fra Brøndby til FCK i ungdomsrækkerne. Jeg havde det super godt her, men der var andre årsager til, at jeg tog til FCK, lyder det fra Brøndby-midtbanespilleren, der ville tættere på sin skole og derfor skiftede klub.

Men selv om det transportlogistisk blev lettere for Brøndby-profilen, endte han ikke med at få den forventede rolle hos løverne. Derfor måtte han hurtigt sadle om i sin ungdomskarriere.

Slimane om Danmark-møde: Bliver ambivalent

– Det, der var galt, var, at jeg blev hentet som en af de bedste i Brøndby og fik at vide, at jeg ville få en stor rolle i FCK. Det gjorde jeg ikke, og man mente ikke, at jeg var god nok tre måneder efter. Fair nok, jeg er jo også Brøndby-dreng, og min far har været Brøndby-fan, siden han kom til Danmark, så det er rimelig perfekt, slutter den tunesiske landsholdsspiller opmuntrende.

Brøndby IF møder Randers FC på hjemmebane i dag kl. 16:00. Du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P