Premier League

West Ham-manager om stjerne: Han er ikke til salg

David Moyes forsikrer om, at Declan Rice ikke er til salg. Alligevel nævner han prisen, hvis en interesseret klub skulle få lyst til at afgive et bud.

Declan Rice
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

West Ham-stjernen, Declan Rice, er en særdeles ombejlet herre.

Han florer nærmest dagligt i rygter, der sender ham væk fra West Ham til fordel for klubber som Chelsea, Manchester United og Real Madrid, der angiveligt alle skulle være interesserede i den engelske landsholdsmidt.

Nu forsikrer David Moyes dog, at stjernen ikke er til salg. Det fortæller han ifølge BBC Sport:

– Det første, man skal sige, er, at han ikke er til salg. Men hvis man er interesseret, vil det være højere end tidligere, fordi 100 millioner pund (882 millioner kroner, red.) var billigt sidste sommer, indleder West Ham-manageren og fortstætter:

– Nu er det minimum 150 millioner pund (1,3 milliarder kroner, red.), men han er ikke til salg, siger Moyes om sin stjernespiller.

Dog har 23-årige Declan Rice kontraktudløb i West Ham United i sommeren 2024, hvorfor klubben inden for en årrække kan blive tvunget til en afgang, hvis midtbanespilleren da ikke forlænger sin aftale i London-klubben.

Medie: Real Madrid retter blikket mod Premier League-stjerne

West Ham United spiller sin næste kamp søndag klokken 15:00, når nedrykningstruede Everton gæster Olympic Stadium i London.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P