LaLiga

Vilde Benzema tangerer Real-legende

Karim Benzema nærmer sig Raúl på topscorerlisten i Real Madrid efter to nye kasser i aftens opgør mod Celta Vigo.

Foto: Miguel Vidal/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrids franske stjerne er flyvende for tiden. Så flyvende, at han efter sine to scoringer mod Celta Vigo i aftenens LaLiga-opgør tangerede Real Madrid-legenden Alfredo Di Stéfanos 216 mål for kongeklubben.

Det gør ham til den tredjemest scorende spiller i klubbens historie. Kun overgået af Raúl og Cristiano Ronaldo med henholdsvis 228 og 312 mål.

Hele 34 mål er det blevet til i denne sæson for Real Madrid af franskmanden, hvilket allerede nu gør det til den mest scorende sæson i den 34-årige angribers karriere.

Real Madrid sejrede efter kontroversielt straffespark

Med otte kampe tilbage i LaLiga samt deltagelse i Champions League må det formodes, at Benzema allerede i denne sæson kan nærme sig Raúl på andenpladsen.

I de seneste ti kampe har angriberen kvitteret med 12 mål samt fem assists, hvorfor han lige nu anses som en af de varmeste angribere i fodboldverdenen.

Franskmanden blev hentet i Lyon tilbage i sommeren 2009 for 35 millioner euro. Her scorede han allerede en måned efter sin ankomst mod Xerez og har siden ikke set sig tilbage.

Real Madrid og Benzema skal på tirsdag en tur til London, hvor Chelsea tager mod den spanske hovedstadsklub i første opgør af Champions League-kvartfinalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P