Ronaldo-løse United smed point mod Schmeichel og Leicester

Manchester United smed dyrebare point i Premier League, da de mødte Leicester hjemme på Old Trafford.

Manchester United Leicester City Premier League

Manchester United var uden Cristiano Ronaldo, da de hjemme på Old Trafford spillede 1-1 og smed vigtige point til Kasper Schmeichel og Leicester City.

Kampen om de vigtige Champions League-pladser i Premier League spidser til, så alt andet end tre point var ubrugeligt for Manchester United, da de mødte Leicester i 31. spillerunde.

Første halvleg var en meget lige affære, hvor kampen bølgede frem og tilbage, mens ingen af de to klubber formåede at sætte sig på opgøret.

Medie: Ronaldo misser lørdagskamp

Derfor skulle man også helt hen til det 63. minut før kampens første scoring faldt, da Leicester bragte sig foran 0-1 på et mål af Kelechi Iheanacho.

Jublen varede dog kort for Schmeichel og Leicester, da Fred blot tre minutter senere bragte balance i regnskabet for The Red Devils med en scoring til 1-1.

Selvom man derfor skulle tro, at United nu ville sætte sig på spillet og forsøge at vinde kampen, blev det i stedet Leicester, der endnu engang skulle bringe sig i front.

Efter lidt kludderspil foran hjemmeholdets felt havnede bolden i James Maddisons fødder, og her svigtede englænderen ikke, da han sikkert kunne sparke bolden ind bag David de Gea i United-målet til 1-2. Eller det troede Maddison og Leicester i hvert fald.

Kampens dommer fik nemlig efterfølgende en besked i øret om, at han skulle en tur ud og kigge op VAR-skærmen for at se målet igennem. Her valgte han korrekt at dømme for frispark i spilopbygningen til Maddisons scoring.

Officielt: Bruno Fernandes forlænger med Man United

Flere mål kom der ikke i kampen og Manchester United og Leicester måtte derfor tage sig til takke med et enkelt point hver.

Pointdelingen betyder samtidig, at United sakker yderligere bagud i kampen om de gyldne Champions League-pladser med blot seks kampe igen i Premier League.