Premier League

PL-ekspert: Uniteds drømme om top-4 er slut

Sky Sports Premier League-ekspert og tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville, er overbevist om, at Manchester Uniteds drømme om top-4 er ovre efter pointtabet til Leicester.

Manchester United Premier League mod Leicester
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester United har haft en forfærdelig sæson, hvor de i øjeblikket er langt fra Champions League-pladserne i Premier League.

Lørdag blev sæsonen så forværret, da United hjemme på Old Trafford kun formåede at stå uafgjort imod Kasper Schmeichel og Leicester, hvilket sætter The Red Devils under maksimalt pres, hvis de vil nå top-4, der giver adgang til Champions League.

Ronaldo-løse United smed point mod Schmeichel og Leicester

Men ifølge ekspert på Sky Sport og tidligere spiller i klubben, Gary Neville, så kan Manchester United-spillerne godt pakke drømmene om Champions League-fodbold i næste sæson væk.

– Ja, det tror jeg. Kapløbet startede i dag efter landsholdspausen. De var tvunget til at starte med en sejr, men den fik de ikke. Det var den måde, som de stod uafgjort – det så virkelig skidt ud i dag.

– Nogle gange kan hold godt se en lille smule rustne ud, når de kommer tilbage (fra landsholdspausen, red.), men jeg troede virkelig, at pausen ville virke for United, da jeg tænkte, at det ville være godt for spillerne at komme væk fra klubben, og så komme tilbage og give den alt, hvad de har.

– Det her kommer til at være lange to måneder for United-spillerne og -fansene. Det bliver svært i de otte resterende kampe, hvis de fortsætter i den her svage form. Det var så flad en indsat i dag, siger Gary Neville til Sky Sport.

Laporte med stikpille til Manchester-rival: De har jo ikke vundet noget længe!

Manchester United ligger efter 30 kampe på en sjetteplads i Premier League med 51 point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P