Manchester City generobrer førstepladsen fra Liverpool

Manchester City pligtsejrede over Burnley i Premier League og indtager dermed igen førstepladsen.

Manchester City Phil Foden Raheem Sterling Kevin De Bruyne

Manchester City var tvunget til sejr i lørdagens Premier League-opgør mod Burnley, da Liverpool tidligere på dagen vandt og stjal førstepladsen.

Den førsteplads fik Pep Guardiolas mandskab dog hurtigt generobret, da de mod Burnley viste klassen og vandt med 0-2 efter to scoringer i første halvleg.

Kampen nåede kun at blive fem minutter gammel, inden Manchester City fik en drømmestart, da Kevin De Bruyne på flot opspil fra Raheem Sterling kunne torpederer bolden ind i målet til 0-1.

20 minutter senere var City igen på spil, da Raheem Sterling endnu engang var kreatøren bag en scoring. En skarp aflevering fra kanten fandt Ilkay Gündogan inde i feltet, og her var tyskeren sikker og sparkede de lyseblå i front med 0-2.

Resten af kampen kørte Guardiolas mandskab med autopiloten slået til, og da uret havde rundet de 90 minutter, og kampens dommer havde fløjtet sit sidste fløjt, var det et Manchester City-mandskab der lå på imponerende 79 procent i boldbesiddelse.

Laporte med stikpille til Manchester-rival: De har jo ikke vundet noget længe!

Manchester Citys 0-2 sejr betyder dermed, at de lyseblå igen indtager førstepladsen med et point ned til Liverpool, der igen bliver skubbet ned på andenpladsen i Premier League, inden de to mesterskabsaspiranter møder hinanden i næste weekend.