Bundesligaen

Mærkværdig situation: Bayern havde 12 spillere på banen – Nu forklarer dommeren episoden

Bayern München spillede med 12 spillere på banen på samme tid i kampen mod Freiburg i Bundesligaen - Nu fortæller kampens dommer, hvordan det kunne ske.

Bayern München Bundesliga
Foto: Thomas Kienzle/AFP/Ritzau Scanpix.

Bayern München vandt med 1-4 over Freiburg lørdag, men efter kampen er det noget helt andet end sejren, som der bliver snakket om.

Hen imod kampens slutning havde sydtyskerne nemlig pludselig hele 12 spillere på banen på samme tid.

Hændelsen skete i forbindelse med, at Bayern foretog en dobbeltudskiftning, men da dommeren fløjtede kampen i gang igen, havde den tyske storklub kun taget en spiller fra banen og var derfor en mand i overtal.

Det har sat gang i spekulationer om, hvad der kommer til at ske nu, og om hvorvidt Bayern München kan risikere at blive straffet og i værste tilfælde taberdømt.

Kahn om Neuer, Müller og Lewandowski: Ingen grund til at forlade Bayern

Efter kampen har kampens dommer, Christian Dingert, været ude og kommentere på situationen, hvor han lægger sig flat ned og indrømmer, at dommerne lavede en fejl.

– Det var en fuldstændig forvirrende situation, fordi Bayern München var ved at foretage en dobbeltudskiftning, og Bayern kom så til at vise det forkerte udskiftningsnummer. Det var derfor spilleren Coman med nummer 11 ikke reagerede på udskiftningen.

– Fjerdedommeren missede så, at der ikke var en spiller, som forlod banen. Det var derfor, at en 12. mand var på banen i kort tid, hvilket selvfølgelig ikke burde være sket. Det opdagede vi hurtigt, og det var derfor kampen blev afbrudt, siger Christian Dingert til tyske Sky Sport.

Medie: Bayern intensiverer jagten på Barca-emne

Hvad hele situationen kommer til at have af efterspil, er der ikke meldt noget ud om endnu, men ifølge eksperter på det tyske medie Sky Sport, så regner man i Tyskland ikke med, at Bayern München bliver straffet for episoden.

Du kan se den mærkværdige situation i kampen mellem Bayern og Freiburg øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P