3F Superligaen

David Nielsen før Vejle: Skal ud at give alt

David Nielsen ser frem til søndagens kamp mod Vejle Boldklub, hvor AGF må undvære fire stamspillere på grund af karantæne.

David Nielsen og AGF får besøg af Vejle Boldklub
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag tager AGF og Vejle Boldklub hul på deres deltagelse i nedrykningsspillet, når de tørner sammen i Aarhus.

Her spilles der både for at undgå nedrykning til landets næstbedste række, men også for en syvendeplads, som vil give adgang til en playoff-finale om en europæisk kvalplads.

Opgaven mod Vejle Boldklub ser AGF-cheftræner, David Nielsen, frem imod. Det fortæller han til klubbens hjemmeside:

– Vi skal ud at give alt, hvad vi kan, for at vinde kampen og gøre det klogeste af de to hold. Vi kommer til at have et godt hold på banen, og vi vil have en specifik kampplan, siger David Nielsen, der dog må undvære fire stamspillere til kampen.

Således sidder Sebastian Hausner, Nicolai Poulsen, Mikael Anderson og Albert Grønbæk alle ude med karantæne, hvorfor cheftræneren må grave dybt i sin trup – særligt på midtbanepladserne.

– Vi kommer ikke til at pakke os ned, når vi møder Vejle Boldklub på hjemmebane. Men vi skal også tænke os om. Det bliver lidt nogle andre relationer på banen, men dem skal vi så sørge for at forstærke.

AGF raser over Anderson-karantæne

Kampen mellem AGF og Vejle Boldklub fløjtes i gang på Ceres Park søndag klokken 14:00 og kan følges på TV3 SPORT og Viaplay.

Viborg FF og SønderjyskE tog fredag aften hul på nedrykningsspillet, hvor førstnævnte sejrede med 2-1. Det betyder, at de grønblusede i skrivende stund har fire point mere end AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P