Bayern tromler videre efter sejr over Freiburg

Bayern München fortsatte sejrskursen i Bundesligaen, da de på udebane sikrede sig alle tre point imod Freiburg.

Bayern München Serge Gnabry Joshua Kimmich

Bayern München fortsatte kursen mod det tyske mesterskab, da de på udebane vandt med 1-4 over Freiburg i Bundesligaen.

Efter en kort landsholdspause rullede bolden i den bedste tyske liga igen lørdag eftermiddag, hvor førstepladsen, Bayern München, på udebane mødte fjerdepladsen Freiburg.

Bayern München vil købe 13-årigt talent: Usmageligt

Sydtyskerne var altdominerende i første halvleg, hvor de efter de første 45 minutter havde hele 61 procents boldbesiddelse. Bayern havde dog svært ved at skabe chancer og måtte derfor gå til pause med 0-0.

Det fik de tyske mestre lavet om på i anden halvleg. I det 58. minut kom den netop tilbagevendte Leon Goretzka nemlig på måltavlen med en scoring til 0-1.

Den tyske midtbanespiller spillede lørdag sin første kamp for Bayern siden den 4. december, da han har siddet ude med en skade.

Blot fem minutter senere blev det overraskende sydtyskernes tur til at indkassere, da den tidligere Bayern München-spiller Nils Petersen kunne udligne til 1-1 efter kun et minut på banen.

Bayern ville dog tingene anderledes og var indstillet på at tage alle tre point med hjem til München. I det 73. minut kom Serge Gnabry til undsætning, da han med sin 11. sæsonscoring kunne bringe Bayern på 1-2.

Medie: Bayern intensiverer jagten på Barca-emne

Bundesligaens førsteplads var dog ikke færdig med at score mål, da først Kingsley Coman scorede til 1-3 i det 82. minut, mens Marcel Sabitzer scorede sit første mål i Bayern-trøjen i det 96. minut til 1-4.

Dermed er Bayern München oppe på 66 point efter 28 kampe i Bundesligaen, mens de nu har ni point ned til Borussia Dortmund på andenpladsen, der dog først spiller senere lørdag.