LaLiga

Oprydning i Barca-lejren: Disse forsvarsspillere forventes solgt

FC Barcelona har efterhånden fundet frem til deres forsvarsmæssige idealopstilling, og her er særligt tre stoppere gledet ud i kulden.

FC Barcelona vil angiveligt rydde op i defensiven til sommer, hvor Umtiti, Mingueza og Lenglet er på vej væk
FILE PHOTO: Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Elche - Camp Nou, Barcelona, Spain - December 18, 2021 FC Barcelona's Samuel Umtiti REUTERS/Albert Gea/File Photo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med Gerard Pique og Araujo som midtstoppere i forsvaret samt Eric Garcia i en backup-rolle, har FC Barcelona efter alt at dømme fundet deres ideelle defensive udgangspunkt for nuværende.

Dermed tæller listen over ‘overskudsspillere’ på den centrale forsvarsposition efterhånden tre spillere, som er så langt fra de startende elleve, at klubben øjensynligt vil skille sig af med dem til sommer.

Barca-stjerne afslører fremtidsplaner

Det nuancerer mediet ESPN.

Det drejer sig om Clement Lenglet, Oscar Mingueza og Samuel Umtiti, der alle har den fællesnævner, at stopperpladsen for den catalanske storklub virker meget langt væk.

Sky Sports: Chelsea forlænger med spansk veteran

Med tilføjelsen af Andreas Christensen til sommer, som mange spanske fugle har sunget om, vil de endvidere være i risikozonen for at glide helt væk fra bænken.

Mingueza har udløb til næste sommer, mens franskmændene Lenglet og Umtiti har udløb i sommeren 2026.

De har tilsammen optrådt i under 30 kampe i den hjemlige liga for sæsonen, hvor særligt Umtiti blot har været i aktion én gang og virker som det mest klare og iøjnefaldende salg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P