Premier League

Leeds-profil sætter fokus på tabu i fodbold

Leeds Uniteds Luke Ayling fortæller i et interview, at han lider af stammen, hvilket har gjort det svært tidligere i karrieren har lave interviews.

Luke Ayling Leeds United
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Ofte forbinder man fodboldspillere med selvsikre mennesker, der udstråler en overlegenhed på fodboldbanen.

Udenfor banen kan der dog være tale om en helt anden virkelighed. Det sætter Leeds Uniteds profil Luke Ayling fokus på i et interview med BBC. Her indrømmer englænderen, at han lider af stammen.

– Da jeg ankom til Leeds, var jeg ikke særlig komfortabel ved at lave interviews. Nu er jeg lidt nået til et punkt, hvor jeg bare er ligeglad. Hvis jeg laver et interview, hvor jeg stammer, så ser jeg en masse ting online, hvor folk siger, at jeg bruger “then” og “like” meget, men det er mine sikkerhedsord.

Avis: Leeds afviste stort bud på glohed stjerne i januar

– Dem bruger jeg, fordi jeg ved, at jeg kan få dem sagt. Jeg ser en masse mennesker, som måske ikke ved, at jeg stammer. Jeg nåede bare til et punkt, hvor jeg tænkte, at nu ville jeg lave et interview med en, som gerne ville høre, hvad jeg har at sige, så hvorfor er jeg bange for det? Det er fordi, jeg har gemt mig i så lang tid, fortæller Luke Ayling til BBC.

Den 30-årige Leeds-spiller skiftede til klubben i 2016, hvor han dengang ankom fra Bristol City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P