Premier League

Laporte med stikpille til Manchester-rival: De har jo ikke vundet noget længe!

Den spanske landsholdsstopper og Manchester City-spiller, Aymeric Laporte, siger uden at tøve, at Manchester United må være frustrerede over deres manglende titelhøst i de seneste sæsoner.

Manchester City Aymeric Laporte Phil Foden
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

I et længere interview med The Guardian fortæller Manchester City-stopperen, Aymeric Laporte, at han godt forstår fortvivlelsen hos de evige konkurrenter fra samme by, Manchester United.

En rødklædt traditionsklub, der i nyere tid har haltet gevaldigt efter Manchester City i særligt den hjemlige liga, når det kommer til vundne titler.

– Måske er de ikke direkte trætte af os (sammenlignet med City’s mesterskaber i de sidste fire år, red.). De er måske snarere overrasket over, at vi reelt har vundet så meget, lyder det fra den tidligere franske landsholdsspiller, der har spillet 31 kampe og nettet tre gange for Premier Leagues førerhold i denne sæson.

Barca nærmer sig kontraktforlængelse med guldfugl

Uanset om man vil det eller ej, er det et faktum, at den blå del af Manchester i særdeleshed har leveret fra en højere hylde i dette årti. Det skal man ikke kigge lang tid efter i historikken.

– Hvis jeg ikke tager helt fejl, har vi vundet 11 trofæer på bare fire år (som faktisk er 12, hvis to Community Shield-titler medregnes, red.). Det er klart, at det kan irritere folk, ligesom vores naboer, der ikke har vundet noget, forklarer han nøgtern og fortsætter:

– De har mange fans, vi holder til i den samme bydel. Så det må være hårdt for dem at begribe. Men der er kun én vinder i sidste ende, slutter han.

Ukrainsk flygtning skal træne med Guardiola og City resten af sæsonen

Manchester City møder Burnley på Turf Moore, når Premier League er tilbage på fulde gardiner efter endt landsholdspause. Kampen starter kl. 16:00 og kan følges på TV3 Max og Viaplay.

Få hele overblikket over de største kampe HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P