Dansk Fodbold

Dansk landsholdsspiller: Jeg drømmer om at spille i en topklub

Danske Andreas Skov Olsen er kommet stærkt fra start i Club Brügge, og landsholdspilleren fortæller nu om, hvad hans største drøm er.

Andreas Skov Olsen Victor Nelsson Danmark Landsholdet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Andreas Skov Olsen har haft fart på siden han i januar transfervinduet skiftede til belgiske Club Brügge fra italienske Bologna.

Senest spillede danskeren også en god kamp, da Danmark hjemme i Parken vandt med 3-0 over Serbien i en træningskamp. Efterfølgende har Skov Olsen så været ude og snakke om sine drømme for fremtiden.

– Jeg vil ikke skjule det: En dag ønsker jeg at spille i en europæisk topklub. Det er så ambitiøs, jeg er. Som barn tænkte jeg kun på at nå helt til toppen og spille for en rigtig stor klub. Hvilken klub er ligemeget. Bare det er en, som kan vinde Champions League. Jeg vil opnå det maksimale, jeg kan, siger Andreas Skov Olsen til voetbalprimeur.be.

Dansk landsholdsspiller rygtes til Everton

Den 22-årige landsholdsspiller startede karrieren i FC Nordsjælland, inden han i 2o19 skiftede til Serie A-klubben Bologna.

Det italienske ophold blev dog aldrig rigtig den helt store succes, hvilket også ledte til, at Andreas Skov Olsen skiftede til Club Brügge i slutningen af januar transfervinduet for syv millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P