3F Superligaen

Brøndby-komet i gang med sit gennembrud: Kommer lidt bag på mig

Mathias Kvistgaarden er i fuld færd med at slå sit navn fast i Brøndby, og den unge angriber giver selv udtryk for, at det er gået hurtigere end forventet.

Mathias Kvistgaarden er i færd med sit gennembrud for Brøndby IF i Superligaen,
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mesterskabsspillet i Superligaen nærmer sig med hastige skridt, og Brøndby skal forsøge at rejse sig efter det seneste 3-0-nederlag ude mod AaB, hvis de fortsat skal gøre sig relevante i kampen om mesterskabet.

Senest Brøndby vandt en kamp var ude mod Silkeborg IF i starten af marts. Det var en kamp, hvor Brøndby, især i første halvleg, var trykket helt i bund af et velspillende Silkeborg-mandskab, men efter at være blevet skiftet ind i det 69. spilminut, dukkede Mathias Kvistgaarden pludseligt op i Silkeborg-feltet kort før slutfløjt og gjorde det til 0-1 for Brøndby, der dermed kunne tage de tre point med tilbage til Vestegnen.

Det var Mathias Kvistgaardens blot fjerde kamp for Brøndby i Superligaen denne sæson, og samtidig hans første mål, som han bekendt fejrede med en ekstraordinær jubelscene i form af flik flaks.

Mathias Kvistgaarden kunne efter kampen lade sig hylde af Brøndby-fansene, der for første gang sang hans navn, og han beskrev efterfølgende hele episoden som en drøm, der var gået i opfyldse.

Den 19-årige angriber er efterfølgende blevet skiftet ind imod både AGF og AaB, og han står nu på trapperne til sit helt store gennembrud i Brøndby – noget, han har arbejdet hårdt for.

– Her på det sidste er det gået lidt stærkt. Jeg spillede ikke så meget i starten, men jeg har arbejdet på at få kæmpet mig tættere på holdet, og det synes jeg, at jeg har fået gjort nu. Det er fantastisk at se, at der er et muligt gennembrud her, siger Mathias Kvistgaarden til campo.dk.

Officielt: Brøndby sender spiller til Norge

Selvom Mathias Kvistgaarden har arbejdet hårdt på at nå dertil, hvor han er i dag, så medgiver han også, at han selv er overrasket over, hvor hurtigt det kan gå i fodbold.

– Jeg kæmper for det hver dag, og jeg arbejder hårdt i styrkelokalet og ude på banen, og jeg prøver at spørge ind til, hvad jeg kan gøre, for at blive en bedre fodboldspiller. Det kommer bag på mig, at det lige pludseligt er gået så stærkt, men det er dejligt og noget jeg ventet på, og håbet skulle ske så hurtigt som muligt, lyder det fra den agile angriber.

Mathias Kvistgaarden har muligheden for at vise sig frem for Brøndby-fansene igen søndag den 3. april, når Brøndby tager hul på mesterskabsspillet i Superligaen hjemme mod Randers FC klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P