Premier League

Liverpool-ikon anbefaler United ny manager: Han kunne gøre det fantastisk

Manchester United er på udkig efter den manager, der skal forsøge at bringe den engelske storklub tilbage til fordums storhed, og hvis de går med den nuværende Ajax-træner Erik ten Hag, så vil de få en fantastisk træner, lyder det fra den tidligere Liverpool-angriber Dirk Kuyt.

Dirk Kuyt Liverpool Erik ten Hag Manchester United manager
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

Erik ten Hag ligner mere og mere Manchester Uniteds næste permanente manager.

Den nuværende Ajax-træner har overhalet både PSG’s Mauricio Pochettino og Chelseas Thomas Tuchel som favorit til det varme sæde i den engelske storklub, og spørger man den tidligere Liverpool-angriber, Dirk Kuyt, så vil et valg af hans landsmand være ganske fornuftigt.

– Jeg ved, at nogle folk betvivlede hans engelskkundskaber, hans evner foran kameraerne, men man ser ham gro som manager hver uge, og jeg tror han vil kunne gøre det fantastisk hos ethvert europæisk tophold, siger Kuyt til Goal.com.

– Ten Hag er en glimrende og erfaren træner. Han har læreplads hos Bayern Münchens andethold, dernæst Utrecht og nu i Ajax. Han er en glimrende træner, der har forbedret sig meget både på og udenfor banen, lyder det videre fra Kuyt.

Ifølge flere kilder har Ten Hag allerede været til møde med Manchester Uniteds tekniske direktør Darren Fletcher og klubbens fodbolddirektør John Murtough om rollen som ny manager.

Tidligere på ugen rådede den forhenværende Manchester United-manager Louis van Gaal sin landsmand mod at tage jobbet som manager i Manchester United, men Dirk Kuyt kunne godt tænke sig at se, hvad Ten Hag kunne udrette hos et europæisk storhold.

Van Gaal fraråder landsmand at tage til Manchester United

– Hans taktik, hans måde at tænke på fodbold, er meget interessant, og det vil være godt, hvis han fik chancen hos et europæisk tophold, lyder det fra Kuyt.

Erik ten Hag har været cheftræner for Ajax siden december 2017. I den tid er det foruden to hollandske mesterskaber og to hollandske pokaltitler blevet til en plads i Champions League-semifinalen i den første hele sæson i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P