EfB er fortsat sejrsløse i år, efter Hobro leverede flot comeback

Esbjerg fB mødte hjemme Hobro IK i en direkte dyst om, at komme væk fra nedrykningsstregen i landets næstbedste række. Her smed EfB sejren til sidst og fik et enkelt point.

EfB fik et tiltrængt point i NordicBet-ligaen, da de slog Hobro

Der har været skrevet en masse om Esbjerg fB, siden de senest tabte 0-3 på Blue Water Arena i en særdeles mærkværdig kamp med tilskueroptøjer, som endte med at afbryde kampen.

Men i dag var det så atter tid til, at spillerne fra den vestjyske klub skulle lade fødderne tale på hjemmebane mod Hobro IK, hvor de blå/hvid-stribede fik en sand drømmestart, som dog ikke endte med at give mere end ét point i 2-2 kampen.

Konsekvenser efter tilskuerballade: Esbjerg lukker stemningsafsnit på ubestemt tid

Den gode start med målet efter tre minutter, lagde nemlig grundstenen til det der lignede en hamrende vigtig sejr til hjemmeholdet. En sejr over Hobro ville betyde, at EfB kunne smutte forbi det nordjyske mandskab i nedrykningstabellen i NordicBet-ligaen, og sende sig selv fem point væk fra stregen. Men sådan skulle det ikke gå, efter et ihærdigt Hobro-comeback.

Kampen var kun lige fløjtet i gang på den pivkolde esbjergensiske bane, men inden de sidste sporadiske solstråler havde forladt grønsværren, kunne Con Ouzounidis efter en dødbold nemt udplacere Adrian Kappenberger i gæsternes mål.

Medie: Svensk landsholdsangriber var tæt på Brøndby-skifte i storhandel

Efter 20 minutter blev det 2-0 ved Mathias Jørgensen, der efter kynisk angrebsspil konverterede et fint blindt indlæg fra kanten til mål.

Blot fem minutter senere gik der ren legestue i den i det nordjyske felt, hvor det med finter og finurlighed fra Esbjerg-offensiven blev skabt en gylden mulighed for en 3-0 scoring, men Hobro fik afværget med nød og næppe. Det gav et mindre rygstød til de gulklædte, der spillede sig frem til flere gode muligheder i den anden ende.

Ekspert tror ikke på SønderjyskE: De skal have samme pointsnit som FCM, hvis de vil overleve

På trods af at både EfB og Hobro bød sig til chancemæssigt, var det udeholdets Simon Jakobsen, der kunne stange den ind til 2-1 sekundet før pausen.

I kampens døende minutter udlignede Hobro så til 2-2, da Mathias Nygaard herorisk fik sendt bolden ind over stregen. Dermed er EfB fortsat uden sejr i år, hvor vi skal helt tilbage til november måned sidste år for at finde den seneste, der faldt mod Nykøbing.