3F Superligaen

Victor Kristiansen træner igen: Jeg er måske lidt heldig

F.C. København har måttet undvære venstrebacken Victor Kristiansen i de seneste tre kampe, og selvom en skade aldrig kommer på et godt tidspunkt, så har timingen ikke været decideret elendig i Kristiansens tilfælde.

Viktor Kristiansen FC København
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Iørn Uldbjerg, Carsten V. Jensen, Niclas Jensen, Peter Christiansen, Urmas Rooba, Janne Saarinen, André Bergdølmo, Oscar Wendt, Bryan Oviedo, Pierre Bengtsson, Ludwig Augustinsson og Nicolai Boilesen.

F.C. København har i tidens løb haft mange dygtige venstre backs, men i denne sæson har positionen tilhørt 19-årige Victor Kristiansen.

Den unge københavner erobrede pladsen i venstre side af FCK-forsvaret i slutningen af sidste sæsons superligagrundspil, og siden har han ikke kigget sig tilbage. I de sidste tre kampe har Kristiansen dog måttet se til fra bænken, efter han fik en baglårsskade i slutminutterne af Conference League-opgøret på udebane mod hollandske PSV, men faktisk kunne skaden være kommet på et værre tidspunkt.

– Det er selvfølgelig altid drønærgerligt at skulle sidde ude til en masse vigtige kampe i form af FC Midtjylland og PSV på hjemmebane, men i forhold til at der er en landskampspause samtidig med at jeg havde karantæne på U21 (-landsholdet, red.), så er jeg måske lidt heldig, men jeg ville jo allerhelst bare undgå det, siger Victor Kristiansen til campo.dk.

Foruden hjemmekampen mod PSV og udekampen i Herning måtte ’VK’ også sidde over i seneste runde mod FC Nordsjælland, hvor Kevin Diks vikarierede.

Måske derfor har den unge dansker heller ikke brugt krudt på meget andet end sin genoptræning.

Victor Kristiansen om anførerbindet i FCK: Noget jeg helt klart stiler efter

– For mig var det bare om hurtigt at komme tilbage og vinde min plads tilbage, jeg tænkte ikke så meget over alt muligt, det tror jeg også bare man skal undgå som ung spiller, og så bare klø på og fortsætte med at være motiveret, når man møder ind i klubben og arbejder med ’fysserne’, lyder det fra Kristiansen.

Den danske U21-landsholdsspiller trænede mere eller mindre fuldt ud med resten af F.C. København-truppen onsdag, og noget kunne derfor tyde på, at han gør hurtigt comeback allerede søndag, når Superligaens førerhold skal på besøg i Aalborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P