Premier League

United-legende: Liverpool kommer til at levere noget specielt i år

Manchester United-legenden Gary Neville er alvorligt nervøs for, at ærkerivalerne fra Liverpool kommer til at vinde tre eller fire trofæer i denne sæson.

Gary Neville Manchester United City Liverpool Premier League
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke sket, siden Gary Neville selv var med til det i 1999, men både Manchester City og Liverpool har fortsat mulighed for at vinde ’The Treble’.

For Liverpools vedkommende kan det endda lade sig gøre at tage det skridtet videre, da de allerede har vundet den engelske ligacup, og dermed kan der potentielt ligge en ’Quadruple’ at vente på Merseyside-holdet, og det er netop det, Gary Neville frygter.

– De kommer til at lave noget farligt i denne sæson, det er skrækkeligt for en United-fan at sige det. Jeg frygter virkelig, at de kommer til at vinde tre eller fire trofæer, siger den nuværende Sky Sports ekspert ifølge The Independent.

– Jeg synes, de er ufatteligt farlige, og jeg tror, de kommer til at lave noget ret specielt denne sæson. Da jeg så dem mod Arsenal, var der ingenting der sagde mig, at de ikke ville komme til at vinde titlen, det var en titel-vindende præstation, lyder det videre fra Gary Neville.

I Champions League har Jürgen Klopps mandskab fået lidt af en drømmelodtrækning, da i kvartfinalen skal møde portugisiske Benfica. Vanskeligere bliver det i FA Cup-semifinalen den 16. april, hvor Manchester City venter på Wembley.

Medie: Real Madrid vil snyde Liverpool for kæmpetalent

Netop Manchester City er også fortsat ét point foran Liverpool i Premier League, hvor der venter ni kampe. Manchester City har fordel af hjemmebane den 10. april, når de to mandskaber mødes i en Premier League-kamp, der potentielt kan afgøre mesterkabet, og Gary Neville er ikke længere så sikker på, at Premier League-trofæet bliver i Manchester.

– Jeg har sagt City hele sæsonen, så det holder jeg mig til, men jeg tror Liverpool vinder ligaen, jeg synes, de er farlige i de to andre turneringer, og jeg tror, de kommer til at levere noget specielt, lyder det således fra Neville.

Liverpool-legende: Salah bliver – hvad er mulighederne ellers?

Mens Manchester City mangler Burnley, Liverpool, Wolves, Brighton, Watford, Leeds, Newcastle, West Ham og Aston Villa i sine resterende ni Premier League-kampe, ser programmet en smule vanskeligere ud for Liverpool.

Jürgen Klopps mandskab har også ni kampe tilbage, og de skal møde Watford, Manchester City, Aston Villa, Manchester United, Everton, Newcastle, Tottenham, Southampton og Wolves.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P