Bundesligaen

Selvsikker Jonas Wind: Altid været en af de bedste

Jonas Wind lægger ikke fingrene imellem det talent, han har haft gennem sit fodboldeventyr, der lige nu finder sted i Bundesligaen.

Jonas Wind Landsholdet Bundesligaen Superliga
Jonas Wind er meget opmærksom på at talent forpligter. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jonas Older Wind tog et stort skridt op ad den europæiske rangstige, da han i vinter skiftede F.C. København ud med Wolfsburg fra den tyske Bundesliga.

I Superligaen nåede angriberen at understrege, at han var blandt de allerbedste – Noget danskeren har været vant til gennem sin fodboldrejse siden det hele begyndte som ung knægt i Rosenhøj BK.

Wind har taget Bundesligaen med storm: Hædres med to priser

– Jeg vil nødig lyde arrogant, men jeg altid været en af de bedste på de hold, jeg har spillet på, og i mine unge dage kunne jeg drible enhver, siger Jonas Wind i et stort interview med Euroman.

Danskeren er dog meget bevidst om, at talent er noget han skal arbejde videre på, for at det blevet opretholdt.

– Jeg har altid været meget bevidst om at pleje det, og jo ældre jeg er blevet, jo mere bevidst er jeg blevet om, at talent forpligter. Der er en masse, der vil give deres højre arm for at kunne nå så langt, som jeg er nået indtil videre, og det er de færreste, der kommer gennem det famøse nåleøje, siger den velovervejede 23-årige landsholdsspiller.

Målscorer-Mæhle: På et eller andet tidspunkt ryger den forbi mål

Jonas Wind var en del af landsholdslejren, men han vender nu tilbage til Wolfsburg og Bundesligaen. Her møder de Augsburg på udebane søndag den 3. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P