3F Superligaen

Randers FC forlænger med målmand

Superligaklubben Randers FC har forlænget kontrakten med reservemålmand Jonas Dakir, der snart har været i den kronjyske klub i ni år.

Jonas Dakir Rander FC forlænger
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Randers FC har i Patrik Carlgren et sikkert førstevalg mellem stængerne, men en superligaklub har selvsagt brug for også at have kvalitet blandt reserverne.

Det mener Randers FC at de har i 24-årige Jonas Dakir, for klubben har onsdag forlænget kontrakten med den 191 centimeter høje dansker.

– Jeg har det rigtigt godt i Randers FC og nyder at komme her hver eneste dag. Der er en helt unik kultur og et fantastisk sammenhold. Af en målmand er jeg stadig relativt ung, og jeg føler virkelig, at jeg lærer meget hver eneste dag sammen med de to andre. Vi har en god og sund konkurrence og gør hinanden bedre, og jeg står helt klar, hvis og når chancen byder sig, siger Jonas Dakir.

Dakirs kontrakt stod til at udløbe denne sommer, men med kontraktforlængelsen sørger Randers nu for, at de har den talentfulde målmand i truppen frem til minimum næste sommer.

Dakir har spillet i Randers siden 2013, hvor han kom til fra FC Midtjyllands akademi. Oprindeligt er han fra Aarhus-forsaden Viby, hvor han også har spillet ungdomsfodbold.

I indeværende sæson er det kun blevet til én betydende kamp mellem stænger i Randers for Dakir, der spillede hele kampen, da Randers FC i september slog Fremad Amager 2-3 i pokalturneringen. Tidligere er det dog blevet til i alt fem superligakampe.

I Randers FC er den 24-årige målmand en del af en målmandsgruppe på fire, der foruden Dakir selv består af førstemålmand Patrik Carlgren, reservemålmand Alexander Nybo samt målmandstræner Erik Boye.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P