Premier League

Medie: West Ham vil snyde Arsenal for Real Madrid-spiller

West Ham skulle være meget interesseret i at hente Isco i Real Madrid, men risikerer kamp til stregen fra Arsenal.

West Ham David Moyes Manuel Lanzino
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

West Ham har flere gange i denne sæson leveret imponerende resultater, hvor de senest spillede sig i kvartfinalerne i Europa League.

Det har blandt andet gjort London-klubben mere attraktiv, hvilket også har sat dem i forbindelse med en bænket profil i Real Madrid.

West Hams manager, David Moyes, skulle ifølge det spanske medie El Espanyol være meget interesseret i at hente Isco i Real Madrid, da han elsker den spanske spiller og ser ham som en manglende brik i Premier League-mandskabets trup.

Moyes og West Ham er dog langt fra de eneste, der har et godt øje til den spanske midtbanespiller. Ligakonkurrenterne fra Arsenal skulle ligesom “The Hammers” have set sig varme på Isco, mens klubber som Juventus, AC Milan og Sevilla også er interesseret.

Isco har spillet i Real Madrid siden 2013, hvor han dengang skiftede fra Málaga til den spanske hovedstad for 30 millioner euro.

Medie: Real Madrid vil snyde Liverpool for kæmpetalent

I denne sæson er det dog kun blevet til 14 kampe for Real Madrid, hvor 11 af optræderne har været i LaLiga, mens de resterende tre foregik i Copa del Rey.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P