Serie A

Medie: Milan vil hente tre Real Madrid-spillere

AC Milan skulle være meget interesseret i tre af Real Madrids spillere, hvor italienerne allerede har et godt kendskab til den ene af spillerne.

AC Milan Olivier Giroud Zlatan Ibrahimovic
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den italienske storklub AC Milan er igen at finde i toppen af Serie A efter flere års fravær.

Det skyldes blandt andet, at Milano-klubben har fået styr på deres økonomi og har fået samlet en solid og spændende spillertrup. Netop spillertruppen er milaneserne dog klar til at gøre endnu bedre.

Medie: Milan øjner Zlatan-erstatning i Liverpool

Det tyske medie Bild melder onsdag, at Milan har hele tre spillere fra Real Madrid i deres kikkert. Klubbens tekniske direktør, Paolo Maldini, skulle have holdt møde med Real Madrid angående tilgangen af Brahim Diaz, der på nuværende tidspunkt allerede er udlejet fra LaLiga-klubben til Serie A-klubben.

Derudover skulle Maldini også have snakket med Real Madrid om både Luka Jovic og Eden Hazard, da begge spillere ikke har den store rolle på den spanske hovedstadsklubs hold.

Signingen af Brahim Diaz bliver umiddelbart ikke besværlig, da Milan ifølge Bild har indskrevet en 22 millioner euro købsoption i lejeaftalen. Ligeledes har Jovic aldrig fået det ophold, som han ønskede sig i Real Madrid, hvilket også åbner for et skifte væk.

Tilgangen af Hazard er dog en anden sag for ifølge belgierens bror Kylian Hazard, så har den tidligere Chelsea-spiller ingen intentioner om at forlade Real Madrid.

– Eden har allerede gjort sig en karriere. Han har det fint, der hvor han er, og hans familie er glade der. Han har en kontrakt frem til 2024, og jeg tror, at han vil vente indtil da, siger den 26-årige bror ifølge Bild.

Medie: Real Madrid vil snyde Liverpool for kæmpetalent

Eden Hazard skiftede fra Chelsea til Real Madrid i 2019 for 115 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P