Europæisk Fodbold

Barca og Real Madrids kvinder slår tilskuerrekord

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid i kvindernes Champions League-turnering slog onsdag aften rekorden for flest tilskuere til en kvindekamp nogensinde.

FC Barcelona Real Madrid Champions League
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix.

Onsdag aften mødte FC Barcelonas kvinder Real Madrid i Champions League, hvor der blev slået en ny verdensrekord.

Kampen blev spillet på Camp Nou i Barcelona og her var der imponerende 91.553 tilskuere, som havde fundet plads på det store stadion til returopgøret i Champions Leagues kvartfinaler.

Udover de mange fremmødte fans så til, mens Barcas kvinder vandt med hele 5-2, så endte de også med at blive en del af kvindefodboldens historie. Kampen slog nemlig verdensrekorden for flest tilskuere til en mellem to klubber på kvindesiden.

Den tidligere rekord lå på 90.185 tilskuere, hvilket skete i VM-finalen mellem USA og Kina i 1999. Den rekord blev dog slået onsdag aften, med de svimlende 91.553 tilskuere på Camp Nou.

Derudover var der også to danskere på banen til det historiske opgør, da Sofie Svava startede inde for Real Madrid, mens Caroline-Sophie Møller blev skiftet ind i anden halvleg for hovedstadsklubben.

Barca-chef afslører to sommertransfers – her er de nye Barca-spillere

Udover en ny verdensrekord så sikrede FC Barcelona sig også videre avancement i Champions League, da de besejrede Real Madrid med samlet 8-3 og dermed er klar til semifinalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P