Premier League

Avis: Leeds afviste stort bud på glohed stjerne i januar

Leeds United fik i januar et bud på 350 millioner kroner fra en navngiven Premier League-klub, der gerne ville købe Raphinha fri.

Raphinha
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Leeds Uniteds brasilianske offensivstjerne, Raphinha, har på det seneste været genstand for massevis af rygter omkring sin fremtid.

Her er FC Barcelona nemlig blandt andet interesserede i den dygtige spillers kreativitet, hvorfor det ventes, at de vil byde på ham til sommer.

Nu melder Mundo Deportivo så, at Chelsea allerede forsøgte sig med et stort bud i januar. Her skulle de forsvarende Champions League-meste nemlig have lagt et bud i omegn af 350 millioner kroner på bordet.

Et bud, som dog blev afvist af Leeds United. Buddene forventes dog at komme i stride strømme til sommer, hvor der bliver stor konkurrence om brasilianerens underskrift.

Dog melder selvsamme medie, at Chelsea nu er ude af billedet på grund af klubbens aktuelle situation, hvor man befinder sig midt i et ejerskifte.

Barca får konkurrence: Fransk klub vil hente ombejlet Leeds-tekniker

25-årige Raphinha har i denne sæson spillet 27 kampe i Premier League for Leeds United, hvor det er blevet til ni mål og tre oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P