3F Superligaen

Superligaekspert: Hvis AaB vinder næste kamp, er de sølvfavoritter

Superligaeksperten mener, at der er åbnet helt op for medaljekampen forud for Superligaens slutspil. AaB kan ende med sølvmedaljerne om halsen.

Brøndbys Josip Radosevic i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 20. marts 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AaB sluttede Superligaens grundspil med lyn og torden, da nordjyderne endelig fik tilknyttet Lars Friis efter længere tids forhandling med Viborg.

Grundspillet blev lukket ned med sejre på 3-2 over OB efterfulgt af en sikker 3-0 sejr mod Brøndby, og dermed banker det bolsjestribede hold på til kampen om top tre.

AaB har fire point op til FC Midtjylland på andenpladsen, mens Brøndby og tredjepladsen kun er to point foran.

Hvis man spørger superligaekspert Poul Hansen, så er det ikke en umulighed, at AaB kan ende med sølvmedaljerne om halsen.

– Lige nu vil jeg sige nej, men hvis de slår F.C. København i næste runde, så siger jeg ja. Det er virkelig en svendeprøve, der vil noget, hvis de også har det niveau, så bliver de min favorit til at tage sølvet. Uanset hvad, så har de gang i noget stort, siger Poul Hansen.

På trods af den seneste kamp, hvor AaB kørte Brøndby ud af banen, mener eksperten dog, at Brøndby fortsat står stærkere.

Superligaekspert: Disse spillere forlader nok FCK til sommer

– Jeg synes stadig, Brøndby er lige foran, men Brøndby kan både blive 2’er eller 4’er. Det afhænger meget af, om AaB kan holde niveauet fra de seneste kampe, eller om de får nogle nedture. Jeg er stadig i tvivl, men du får en fantastisk pejling i kampen mod FCK, siger Poul Hansen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P