Dansk Fodbold

Van der Vaart dropper comeback i EfB

Den nuværende assistenttræner havde ifølge hollandske medier planlagt et comeback til grønsværen i Esbjerg, men det bliver ikke til noget alligevel, da han fik en baglårsskade.

Rafael van der Vaart esbjerg comeback
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der sker ting og sager i Esbjerg for tiden, og havde tingene forløbet bare en smule anderledes, ville den vestjyske by måske have oplevet et comeback, der ville have haft det meste af fodboldverdenens bevågenhed.

Den uden sammenligning største fodboldpersonlighed i Esbjerg er holdets nuværende assistenttræner, Rafael van der Vaart, der har klubber som Real Madrid, Tottenham og Hamburger SV på cv’et, og godt tre år efter sin officielle pension, kunne han have gjort comeback for den nedrykningstruede traditionsklub.

– Vi havde fundet på et lille stunt: Der kommer nærmest ingen tilskuere og ser os, så forestil dig hvis vi var sikrede; Det ville måske være fedt for sponsorerne, hvis jeg kunne komme på banen i ti minutter, forklarer Van der Vaart ifølge Voetbal Primeur.

Comebacket nåede dog ikke at være på tegnebrættet længe, inden en skade satte en stopper for det spektakulære stunt.

– Jeg var begyndt at træne. Det gik virkelig godt, men da jeg ville sparke til en bold, fik jeg en skade i mit baglår igen. Det var svaret; Lad være med at gøre det. Vi er også i alvorlige nedrykningsproblemer, og det tror jeg ikke, jeg kan hjælpe dem (EfB, red.) ud af i min nuværende form, lyder det fra Van der Vaart.

EfB-sikkerhedschef: Har identificeret flere uromagere fra fredagens kamp

Esbjerg er i skrivende stund tredjesidt i 1. Divisions nedrykningsspil, hvor kun to point skiller traditionsklubben fra Fremad Amger under nedrykningsstregen.

De seks hold i 1. Divisions nedrykningsspil møder hinanden to gange hver, og efter ti kampe er de to nedrykkere således fundet. Esbjerg fB lægger ud med en hjemmekamp mod Hobro på torsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P