Dansk Fodbold

Van der Vaart anbefaler EfB-spiller til hollandske klubber

Rafael van der Vaart er assistenttræner i Esbjerg, og selvom den traditionsrige vestjyske klub i øjeblikket er i alvorlig nedrykningsfare, så mener hollænderen, at særligt en af holdets unge danske spillere har et niveau, der kunne være interessant for hollandske klubber.

Rafael van der Vaart Esbjerg Mads Larsen
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

Der blæser en strid vestenvind i Esbjerg for tiden, og for fodboldklubben EfB er det modvind.

De femdobbelte danske mestre er i overhængende fare for at måtte en tur ned i den tredjebedste danske fodboldrække, for i øjeblikket er de kun to point over nedrykningsstregen i den danske 1. Division.

Klubben fyrede for tre uger siden cheftræner Roland Vrabec og indsatte i stedet Michael Kryger og samt den hollandske landsholdlegende Rafael van der Vaart som midlertidige erstatninger. Spørger man den tidligere Real Madrid-spiller, så er der dog særligt én spiller i Esbjerg-truppen, som har en lys fremtid for sig – nemlig midtbanespilleren Mads Larsen.

– Han er kun 20 år gammel og anfører, han bliver en rigtig god spiller. Han dribler godt, og hvis jeg arbejdede i en klub i Holland, så ville jeg tage hen og se ham, siger Van der Vaart til Voetbal International.

Den venstrebenede hollænder ser dog også én svaghed ved den unge esbjergenser.

Van der Vaart dropper comeback i EfB

– Han er kun højrebenet, det synes jeg er en skam, lyder det jokende fra den 39-årige hollænder.

Mads Larsen kom allerede som 17-årig op i Esbjergs førsteholdstrup, hvor han i indeværende sæson har spillet samtlige 22 kampe i 1. Division.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P