Premier League

Uheldig Leeds-angriber igen skadet

Det er langt fra givet, at det bliver til mere spilletid i denne sæson for Leeds-angriberen Patrick Bamford, der som minimum kommer til at sidde ude de kommende seks uger.

Patrick Bamford Leeds skade
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

2021-2022-sæsonen har været en rigtig møg-sæson for Leeds-angriberen Patrick Bamford.

Alt så ellers lysende ud for Bamford, da han i starten af september fik debut for det engelske landshold i deres 4-0-sejr over Andorra, men så begyndte det at gå den anden vej, og to uger senere blev han ramt af en ankelskade, der hold ham ude af ni kampe i Premier League.

I starten af december blev det til comeback og en scoring i 2-2-kampen mod Brentford, men efterfølgende sad han ude i 11 kampe med en baglårsskade. Baglårsskaden er han så småt kommet sig over, og selvom det ikke blev til fuld spilletid, så har han dog været på banen for Leeds i de seneste tre kampe.

Desværre bliver det også ved de tre kampe i denne omgang, for nu holder en skade i foden Bamford ude i minimum seks uger. Det skriver Leeds på sin hjemmeside.

 Leeds skriver videre, at skaden ikke kræver en operation, men at Bamford skal give foden hvile.

Der resterer otte kampe for Leeds i Premier League, og holder prognosen om de seks ugers pause stik, vil Bamford kunne være spilleklar til de to sidste kampe i sæsonen mod Brighton og Brentfor den 15. og 22. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P