Premier League

Rooney med klar opsang: Håber Rashford får hovedet ud af sin røv

Wayne Rooney er fortsat indehaver af rekorden for flest mål i Manchester United, men det er en rekord, som han meget gerne ser Marcus Rashford tage fra ham. Det kræver dog, at den United-angriberen finder tilbage til tidligere tiders form.

Wayne rooney Marcus Rashford Manchester United scoringsrekord
Foto: Andrew Yates/Reuters/Ritzau Scanpix

24-årige Marcus Rashford har indtil videre scoret 93 mål i Manchester United-trøjen.

Dermed nærmer den fortsat unge United-spids sig klub-100, men med sølle fem mål i 26 kampe i indeværende sæson, er der lang vej op til Wayne Rooney, der med 253 scoringer fortsat er Manchester Uniteds alltime topscorer.

Det er dog en rekord, som Rooney selv håber, at Rashford en dag overtager.

– At opnå rekorden og blive Uniteds mest scorende spiller er kæmpestort. Det jeg håber er, at Marcus Rashford fucking får sit hoved ud af røven og får slået den rekord. Han er en Manchester-knægt, siger Wayne Roony ifølge The Sun.

I alt har 20 spillere scoret 100 eller flere mål for Manchester United. Wayne Rooney overhalede i sin sidste sæson i klubben legendariske Bobby Charlton, der stod noteret for 249 mål.

Den 36-årige Derby County-manager afslører også, at han går med store planer for sin fremtidige manager-karriere – planer der skal bringe ham tilbage til Old Trafford, hvor han fortsat er elsket af fansene.

– Hele grunden til at jeg gik ind i trænergerningen er Manchester United. Jeg vil være Manchester United-manager. Jeg ved godt, at jeg ikke er klar endnu, men jeg er nødt til at planlægge alting, så det en dag kommer til at ske, lyder det fra ’Wazza’.

Avis: Liverpool melder også sin interesse for United-spiller

Wayne Rooney nåede at repræsentere Manchester United i alt 559 gange i perioden fra 2004 til 2017.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P