Bundesligaen

Medie: Eftertragtede Haaland kræver astronomisk løn

Erling Haaland står foran en karrieremæssig skillevej, hvor flere europæiske storklubber jagter nordmandens underskrift - men den kan gå hen og blive meget dyr.

Erling Haaland bliver forsvaret af sin landstræner Ståle Solbakken
Foto: Javad Parsa / NTB / AFP) / Norway OUT
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Erling Haaland er det varmeste navn på transfermarkedet hos Europas topklubber. Den norske målsluger har kontraktudløb i sommeren 2023, men det trækker op til et sommerskifte – væk fra Dortmund.

I en længere analyse af Haaland-situationen løfter Goal sløret for, hvad nordmanden kræver om året for sin målnæse, og Haaland går ikke for håndører.

Ifølge mediets oplysninger blev Haaland-lejren for flere måneder siden kontaktet af en engelsk klub, der ønskede at høre om nordmandens lønramme.

Dengang var svaret, at Haaland skulle have 35 millioner euro om året – netto.

Det vil sige, at nordmanden kunne stikke 260 millioner danske kroner ned i lommen hver eneste sæson, hvis en klub accepterede det vilde krav.

Til sammenligning får Lionel Messi ifølge L’Equipe knap 40 millioner euro om året, det er dog før skat i modsætning til Erling Haaland, der krævede næsten samme beløb efter skat.

Ødegaard forsvarer Haaland: Det skal selvsagt malkes

Det vilde krav vækkede dog ikke ekstase hos de interesserede klubber, og beløbet, målmageren nu kræver, er blevet en smule mindre. Nu ligger lønkravet angiveligt i omegnen af 20-25 millioner euro per sæson, hvilket stadig vil gøre ham til en af de bedst betalte fodboldspillere i verden.

Sammen med den kolossale løn er der tale om, at Haalands bagland kræver 50 millioner euro i kommision. Dermed ender nordmandens underskrift med at blive dyr for en fremtidig arbejdsgiver.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P