Premier League

ESPN: United vil forlænge med Rashford og Shaw

De seneste uger er der gået rygter om en snarlig skilsmisse mellem Manchester United og Marcus Rashford, men nu melder ESPN, at Manchester United går efter at forlænge kontrakterne for både Rashford og forsvarsspilleren Luke Shaw.

Marcus Rashford Luke Shaw Manchester United kontrakt forlængelse udløb
Foto: De seneste uger er der gået rygter om en snarlig skilsmisse mellem Manchester United og Marcus Rashford, men nu melder ESPN, at Manchester United går efter at forlænge kontrakterne for både Rashford og forsvarsspilleren Luke Shaw.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United befinder sig lige nu i lidt af et limbo.

Ralf Rangnick har siden november været midlertidig manager i klubben, men det ventes, at en ny og mere langsigtet løsning er på plads forud for næste sæson.

Flere navne er i spil, og uanset om det bliver Ajax’ Erik ten Hag, PSG’s Mauricio Pochettino, Spaniens Luis Enrique eller en helt fjerde ligger én ting fast: Den nye manager skal have mulighed for at sætte sit præg på næste sæsons hold, og derfor kan både spillerkøb, spillersalg og kontraktforlængelser lade vente på sig.

Ikke desto mindre melder ESPN nu, at Manchester United ikke under nogen omstændigheder har tænkt sig at skille sig af med 24-årige Marcus Rashford, der trods et markant formdyk i hele denne sæson, anses som en bærende figur på det fremtidige Manchester United-mandskab.

Det samme gør sig ifølge mediet gældende for den 26-årige venstreback, Luke Shaw, der også kan se frem til et tilbud om en kontraktforlængelse på Old Trafford.

Rooney med klar opsang: Håber Rashford får hovedet ud af sin røv

De to spillere har begge kontraktudløb i sommeren 2023, og får Manchester United ikke skrevet under med dem inden januar, vil de frit kunne forhandle med nye klubber.

Manchester United har ikke færre end 14 spillere, der har kontraktudløb enten denne sommer eller næste sommer.

Avis: Liverpool melder også sin interesse for United-spiller

Allerede til juli kan klubben tage afsked med Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juana Mata og reservekeeper Lee Grant, mens der om yderligere et år er kontraktudløb hos Cristiano Ronaldo, Tom Heaton, David de Gea, Nemanja Matic, Phil Jones, Fred, Diogo Dalot og så altså Marcus Rashford og Luke Shaw.

Marcus Rashford har spillet 19 af Manchester Uniteds 29 kampe i Premier League denne sæson, det samme gør sig gældende for Luke Shaw.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P