LaLiga

Barca-fanen Gerrard: Håber Xavi bliver en stor succes

FC Barcelona ansatte i november klublegende Xavi som ny cheftræner, og det var intet mindre end en genialitet fra Barca-ledelsens side, hvis man spørger Aston Villa-manager, og Barca-fan, Steven Gerrard.

Steven Gerrard Xavi Liverpool FC Barcelona
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona har millioner af fans verden over, men en hidtil ukendt en af slagsen er nu trådt frem i lyset i form af Liverpool-legenden Steven Gerrard.

Den 41-årige Aston Villa-manager var lørdag oppe mod FC Barcelonas legender, da de gæstede Anfield til et møde med Liverpools legender. Efter kampen blev Gerrard forholdt Barcas nylige ansættelse af klublegenden Xavi, og Gerrard håber på succes for den spanske verdensmester.

Gerrard hylder Barca: Xavi-ansættelse er en genistreg

– Han er på en rejse magen til min; Meget ung og meget ny. Jeg tror han lærer meget hver dag, som mig selv. Jeg vil gerne personligt ønske ham held og lykke, jeg håber han bliver en stor succes, og jeg vil gerne se ham i Barcelona i mange år, lyder det fra Steven Gerrard, der samtidig fik fortalt, at han selv er fan de spanske giganter.

Xavi og Steven Gerrard er begge født i 1980, og selvom de begge er at regne som legender i henholdsvis FC Barcelona og Liverpool, sluttede de begge af med korte ophold hos Al-Sadd i Qatar og Los Angeles Galaxy i USA.

De to jævnaldrende trænere nåede i deres aktive karrierer at stå overfor hinanden fem gange. Her løb Xavi med sejren tre gange, mens Gerrard snuppede en enkelt. En kamp sluttede uafgjort.

Agger tilbage på Anfield: En følelse man ikke får andre steder

– Som træner i min position forsøger man altid at lære fra alle. Der er meget mediebevågenhed omkring Xavi, som åbenlyst var en verdensklasse spiller. Han er en, jeg havde meget respekt for som spiller, og jeg ser selvfølgelig også på ham som træner, lyder det fra Gerrard.

Steven Gerrard startede sin trænerkarriere i skotske Rangers, mens Xavi nåede at stå i spidsen for sin tidligere klub, Al-Sadd, 91 gange, inden FC Barcelona hev ham hjem til Spanien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P