LaLiga

Avis: Disse 12 spillere kan forlade Barca til sommer

Ifølge spanske AS, løber der hele 12 spillere rundt i FC Barcelona, som kan forlade klubben til sommer.

Der kan være stor udskiftning i FC Barcelonas trup til sommer.
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har sadlet om, så man nu går benhårdt efter at hente transferfrie spillere. Blandt andre skulle danske Andreas Christensen fra Chelsea og Franck Kessie fra AC Milan være på vej til FC Barcelona til sommer.

FC Barcelona råder dog også over en masse spillere, som ifølge den spanske avis AS har udsigt til at skulle finde sig en ny klub til sommer.

Her er der tale om Sergi Roberto, Neto, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Samuel Umtiti, Riqui Puig, Luuk de Jong og danske Martin Braithwaite.

Udover de nævnte spillere, er der en håndfuld mere, hvis fremtid i klubben er særdeles usikker.

Det er fortsat et stort spørgsmåltegn, hvorvidt FC Barcelona kommer til at købe Adama Traore, som de har lejet i Wolverhampton i forårssæsonen. Det kræver umiddelbart, at Wolverhampton køber Francisco Trincao, som Barcelona har lejet ud til Premier League-klubben. Dermed er der udsigt til at minimum én af de to kantspillere forlader Barca til sommer.

Dernæst er der den aldrende Dani Alves, hvis kontrakt har udløb til sommer.

Barca-fanen Gerrard: Håber Xavi bliver en stor succes

Slutteligt skulle også Memphis Depay være på vej videre, til trods for at han kom til klubben fra Lyon i sommer. Han er under Xavis ledelse blevet placeret på bænken i stigende grad, og selv ønsker han at få en afklaring på sin situation i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P