Premier League

David de Gea: Denne position ville jeg spille, hvis jeg ikke var keeper

Hvis Manchester United-profilen, David de Gea, skulle skifte målmandspositionen ud med en anden, så vil spanieren gerne spille på den centrale midtbane.

David de Gea har en fortid som markspiller
Foto: REUTERS/Phil Noble.

David de Gea har primært været den foretrukne keeper i Manchester United, siden han kom til det engelske fra Atlético Madrid for 11 år siden.

Nu fortæller den 31-årige målmand, der har en fortid som markspiller, hvilken position på banen, han ville foretrække, hvis han en dag skulle smide målmandshandskerne tilbage i sportstasken.

Artiklen fortsætter efter reklamen.


– Da jeg var ungdomsspiller, plejede jeg at spille som markspiller. Så hvis jeg skulle vælge en anden position på banen end målmandsposten, vil jeg nok foretrække en rolle som 6’er, siger Manchester Uniteds førstekeeper i et interview til klubbens egen hjemmeside, inden han videre uddyber, hvilken kapacitet han ville være som styrende midtbanespiller.

Arsenal vil hente engelsk landsholdsspiller

– I den position vil jeg begå mig som en spilopbyggende midtbanespiller, der vil hjælpe mit hold med gode solide afleveringer – og prøve at få dem til at se bedre ud, slutter han lunefuldt.

David de Gea runder snart 500 kampe for ‘The Red Devils’, som han har spillet for siden 2011.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P