3F Superligaen

Brøndby-rigmand om russisk opkøb: Har aldrig været aktuelt

Forretningsmanden Jan Bech Andersen, der fungerer som ejer af Brøndby IF, afviser endegyldigt, at klubben var tæt på at falde i russiske hænder i 2020.

Jan Bech Andersen afviser, at Brøndby IF var ved at blive solgt til Red Bull Koncernen i 2020
Jan Bech Andersen afviser, at Brøndby IF var ved at blive solgt til Red Bull-koncernen i 2020. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Brøndby-ejeren, Jan Bech Andersen, fortæller, at den påståede russiske interesse i et opkøb af vestegnsklubben aldrig rigtig har været tæt på at blive til noget.

Det gør han i et længere interview med B.T., hvor han afviser, at den russiskejede Red Bull-koncern var tæt på at købe Brøndby IF.

Ikke et øje tørt efter succesfyldt Eriksen-comeback: Det er et sandt eventyr!

– Det har aldrig været aktuelt. Jeg har aldrig talt eller mødtes med nogle af de mennesker. Så det er ren spekulation, medmindre der har foregået noget bag min ryg, men nu er det trods alt mig, der har en kontrollerende aktionærpost. Så jeg kan med hånden på hjertet sige, at det ikke er tilfældet, understreger Jan Bech Andersen.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Pengemanden er desuden sikker på, at selvom verden for tiden er af lave med Ruslands per nuværende invasion af Ukraine, vil der fortsat være en perlerække af interessede købere derude.

– Russiske fodboldejere står ikke et godt sted, men der er masser af amerikanske og europæiske investorer, der hele tiden er i markedet og kigger på at optimere deres forretning, afslutter han åbent.

Medie: Brøndby klar med pengepungen – vil hente to profiler

Brøndby indleder mesterskabsspillet i 3F Superligaen mod Randers FC d. 3. april kl. 16:00 på hjemmebane. Få overblikket over alle de vigtigste kampe i vores TV Guide, hvor du for tiden kan holde styr på alle de internationale kampe i forbindelse med landsholdspausen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P