Premier League

Arsenal vil hente engelsk landsholdsspiller

Ifølge flere engelske medier, har Arsenal udset sig en angriber fra Manchester United i det næstkommende transfervindue.

Manchester United forsøger angiveligt at forlænge kontrakten med Marcus Rashford
Foto: REUTERS/Phil Noble
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal har vinket farvel til Pierre-Emerick Aubameyang, der drog til FC Barcelona på en fri transfer, mens de tilbageværende angribere Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah begge har kontraktudløb til sommer.

Derfor er The Gunners på intensiv jagt efter en ny angriber, som ifølge flere medier, herunder The Mirror, meget vel kan være Marcus Rashford fra konkurrenten Manchester United.

Ikke et øje tørt efter succesfyldt Eriksen-comeback: Det er et sandt eventyr!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

24-årige Rashford har været en skygge af sig selv i indeværende sæson for De Røde Djævle, hvor spilletiden har været væsentligt mere begrænset under Ralf Rangnick.

Barca får konkurrence: Fransk klub vil hente ombejlet Leeds-tekniker

Ikke desto mindre skulle han være på Arsenals radar til næste transfervindue, hvor klubben fra hovedstaden angiveligt skal grave relativt dybt i lommerne, hvis de vil have fingrene i den hurtige offensivsspiller, der for nuværende er på kontrakt frem til 2023.

Rashford har dog en klausul, der udløser en etårig forlængelse og såfremt det bliver en realitet, kan transfersummen øjensynligt ryge endnu en nyk op.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P