Serie A

Alsidige Frendrup efter positionsskifte: Så længe jeg får spilletid, er jeg glad

Morten Frendrup skiftede i januarvinduet til italienske Genoa, hvor han allerede har begået sig på tre forskellige positioner. Noget, han ser som en spændende udviklingsproces.

Morten Frendrup har spillet på et væld af positioner i Genoa
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021)

Selvom den forhenværende Brøndby-profil Morten Frendrup på papiret er en central midtbanespiller, har han allerede fået spilleminutter på både højre- og venstrebacken for Genoa i Serie A.

Det er en omrokering, som han ser et konkret udviklingspotentiale i. Det fortæller han i et interview med bold.dk søndag.

Det siger holdkammeraterne om Randers FC’s anfører: En kanon ambassadør for klubben

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– For mig handler det lige nu om at spille, og så betyder det ikke så meget, hvor på banen det er. Jeg har altid spillet midtbane, så det er jo nok stadig der, jeg ser mig spille i fremtiden, siger Morten Frendrup.

Skulle det være trænerens ønske, at rokere rundt på Frendrup og placere ham på en højre dør eller sågar venstre, vil det også være et sted, han kunne se sig selv gennemgå en positiv udvikling.

Brøndby-rigmand om russisk opkøb: Har aldrig været aktuelt

– (…) Jeg synes også, det er spændende at kunne veksle lidt mellem pladserne og gøre det til en ny spidskompetence. Det handler også meget om selve udtrykket. At selvom jeg spiller på backen, så kan jeg stadig få mine kvaliteter i spil. Det er det vigtigste for mig, lyder det afslutningsvis fra den tidligere Brøndby-darling.

Morten Frendrup spiller sammen med det danske U21-landshold på tirsdag på MCH Arena i Herning mod Belgien. Kampen starter kl. 20:00 og kan følges på TV Sport X/TV2 Play.




Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P