3F Superligaen

Lindstrøm om sidste sæsons Brøndby-mesterskab: Det kan ske igen i år

Jesper Lindstrøm var i sidste sæson med til at vinde det første danske mesterskab for Brøndby siden 2005, og selvom de ikke ligger til det lige nu, så kan de blå-gule gentage bedriften i år, spår den nuværende Frankfurt-dansker.

Jesper Lindstrøm Brøndby DBU
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er sket en hel del med den Brøndby-trup, der i sidste sæson blev danmarksmestre.

Adskillige spillere er kommet til, men for de flestes vedkommende er det som erstatning for spillere, der har forladt klubben. En af dem er landsholdsaktuelle Jesper Lindstrøm, der efter en imponerende gennembrudssæson blev solgt til tyske Frankfurt.

Her har den 22-årige midtbanespiller allerede slået sit navn fast i den tyske Bundesliga, men det betyder ikke, at han ikke holder øje med sin nu tidligere klub fra den københavnske vestegn, og til trods for et øjeblikkeligt efterslæb på otte point op til F.C. København på førstepladsen, vil ’Jåbbe’ endnu ikke afskrive en gentagelse af sidste sæsons mesterskab.

– Det kan godt være, der måske ikke er de bedste spiller i hele verden på Superliga-holdet i Brøndby, men de kæmper for hinanden, og det gjorde vi også, da jeg var der. Det var derfor, at vi vandt det mesterskab. Jeg, fansene og alle omkring klubben kunne mærke, at der kunne ske et eller andet, og det kan der også i år, siger Jesper Lindstrøm til bold.

I Eintracht Frankfurt er det indtil videre blevet til spilletid i 25 af holdets 27 Bundesligakampe i denne sæson, og særligt i december var Lindstrøm varm, da han scorede i tre kampe i streg.

Lindstrøm inden mødet med Barca: Største kamp nogensinde

Faktisk skal man helt tilbage til oktober for at finde den seneste bundesligakamp, hvor cheftræner Oliver Glasner ikke havde fundet plads til Jesper Lindstrøm i sin startopstilling.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P