Bundesligaen

Bayern München vil købe 13-årigt talent: Usmageligt

Sportsdirektøren i Borussia Mönchengladbach kalder Bayern Münchens plan om at købe en 13-årig for "usmageligt".

Baeryn München har udset sig den 13-årige Mike Wisdom i Borussia Mönchengladbach.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke nogen hemmelighed, at de største talenter i moderne fodbold i stigende grad bliver scoutet tidligere og i en yngre alder.

Det er ikke længere unormalt at se klubber hente spillere helt ned i den tidlige teenagealder, men ligefrem at købe dem for et millionbeløb vækker trods alt stadig opsigt – Og det er lige netop dét, som Bayern München har gang i.

Den sydtyske storklub skulle således have udset sig den blot 13-årige Mike Wisdom fra Borussia Münchengladbach. Her skulle der være tale om en handel på cirka 2,25 millioner kroner, ifølge Sky.

Ud af de 2,25 millioner kroner er det blot de 150.000 kroner, der tilfalder Borussia Mönchengladbach. Resten går i stedet til familien.

Den nært forestående handel er under al kritik, mener sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach, Roland Virkus:

– Sådanne aftaler er alt andet end nyttige for tysk ungdomsfodbold. Jeg synes, det er usmageligt, fortæller Roland Virkus til Rheinischen Post.

Avis: Storklub udviser interesse – Lewandowski på vej væk

Sportsdirektøren oplyser samtidig, at Borussia Mönchengladbach ikke har midlerne til at matche Bayern Münchens tilbud på det unge talent, og selv hvis man havde, ville det ikke være aktuelt, da transfers med så store summer involveret i en alder af 13 år kan være med til at sætte en stopper for spillerens udvikling.

Det forlyder sig desuden også, at Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen ligeledes er interesserede i den 13-årige angriber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P