Premier League

Salah elskede magiske spillere som ung: Disse tre så jeg op til

Liverpool-spilleren Mohamed Salah afslører, at han så op til tre specifikke spillere, da han startede med at spillede fodbold.

Mohamed Salah Liverpool Totti Zidane Ronaldo
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden skiftet til Liverpool i 2017 har Mohamed Salah været blandt de bedste fodboldspillere i verden.

Inden egypteren selv slog igennem og blev en verdenstjerne, var der en tid, hvor han så op til datidens stjerner. I et interview på FIFA’s hjemmeside, kommer Salah ind på, hvordan han på gaderne i Egypten forestillede sig, at han var sine helte.

– Jeg har altid elsket magikere. De der unikke spillere, som kunne gøre ting, andre ikke kunne. Da jeg startede med at spille fodbold, så var det Zidane, brasilianske Ronaldo og Totti. Jeg plejede at elske at se dem spille og forestille mig, at jeg var dem, når jeg spillede på gaderne med mine venner, fortæller Mohamed Salah til fifa.com.

Salah får baghjul – Midterforsvarer er Premier Leagues hurtigste

En drøm blev til virkelighed i 2016 for den nuværende Liverpool-spiller, da han skiftede fra Chelsea til AS Roma. Skiftet til den italienske hovedstadsklub betød, at Salah nåede at spille sammen med hans idol FrancescoTotti i et år.

Sæsonen efter indstillede italieneren dog sin karriere efter 24 år på Romas førstehold, mens Mohamed Salah skiftede til Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P